Gradite Vašu karijeru sa nama

   ICG je organizacija opredeljena na usavršavanje osoblja i na kadrove koji imaju stvaralački potencijal i želju i volju da isti taj potencijal iskažu gradeći svoju karijeru u ICG.
Postojimo radi naših klijenata i fokus svakog našeg zaposlenog je na ostvarivanju maksimalnog kvaliteta pružene usluge i na postizanju zadovoljstva korisnika, što zahteva visok nivo znanja svakog zaposlenog, veštine, strpljenje, trud i nesebičan rad da bi stigli do željenih rezultata. Međutim, naši zaposleni nikada nisu sami na tom putu i u postizanju najviših ličnih profesionalnih ciljeva imaju apsolutnu podršku samog rukovodstva i drugog kompetentnog osoblja i upravo iz ovih razloga rad u ICG predstavlja profesionalni izazov i mogućnost da vaše sposobnosti dođu do potpunog izražaja.
Prijatan ambijent, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja,  poslovna putovanja i ambiciozno i dinamično radno okruženje čine celinu u kojoj svaki pojedinac može da iskaže svoje poslovne vrednosti i kvalitete.  Ukoliko želite da budete deo našeg stvaralačkog tima očekujemo da nam se javite i dostavite putem e-mail hrm@icertgroup.org Vašu biografiju. Na našoj stranici možete uvek naći aktuelne oglase za otvorena radna mesta.