Servisi i proizvodi

Usluge razvoja veb aplikacija

Zreli procesi, brz pristup,  kvalitetno kodiranje.

Naš namenski IT razvojni tim od 10+ stručnjaka donosi preko 10 godina iskustva u domenu razvoja veb i desktop aplikacija. Preko 10 veb aplikacija dostavljenih od strane kompanije ICG za različite industrije: zdravstvo, telekomunikacije, bankarstvo i finansijske usluge, maloprodaja, proizvodnja i obrazovanje. Bilo da je to kreiranje aplikacije od nule, migracija već postojeće na novo, bolje i pouzdanije rešenje, uvek smo tu da prihvatimo vaš zahtev koji dostavljamo u dogovorenom vremenskom roku.


Činjenice govore same za sebe

Priče o uspehu koje pokazuju našu saradnju sa klijentima:

Veb aplikacije koje mi kreiramo

Specifična rešenja

Rešenja specifična za industriju: veb aplikacije za zdravstvo, telekomunikacije, bankarstvo i finansijske usluge. Naše iskustvo u industriji čini nas kompetentnim u pružanju rešenja koja rešavaju specifične poslovne izazove.

Javne onlajn platforme za usluge

Unapredili smo naše sposobnosti u različitim onlajn uslugama sa bogatom funkcionalnošću i odgovorajućim korisničkim interfejsom.

Preduzetni sistemi

Pomažemo u automatizaciji svakodnevnih aktivnosti vašeg osoblja, povećanu saradnju u kompaniji i olakšavanju upravljanja tako da možete da se usredsredite na naprednija poslovna pitanja.

Platforme za spoljnu saradnju

Pružamo funkcionalnost koja omogućava efikasnu e-komunikaciju za bolji angažman korisnika i dugoročne odnose sa klijentima.

Proces Razvoja

 

Lični pristup svakom klijentu je naš poslovni moto. Primenjujući životni cikul razvoja softvera. Na početku svakog projekta, naš tim iskusnih poslovnih analitičara istražuje poslovanje klijenta, prikuplja i razjašnjava zahteve kako bi osigurao da programeri prilagode rešenje koje odgovara potrebama klijenta.
Pored razvoja, ICG nudi razmenu ( migraciju podataka i integraciju ) i dalje održavanje softvera.

Tehnologije koje koristimo

 

Radimo sa širokim spektrom tehnologija za razvoj veb aplikacija.

Frontend ( HTML, CSS, JavaScript )
90%
Backend ( ASP.NET, C# )
100%
Databases ( MS SQL Server )
100%

ICG nastavlja sa inovacijama u prednjem ( frontend ) okruženju, kako bi zadovoljili sve veće zahteve korisnika za interaktivnost i jednostavnost korišćenja. Takođe biramo i backend tehnologije koje najbolje odgovaraju vašim zahtevima. Mail portal za zajednice će dobro funkcionisati sa PHP backendom, dok se za kompleksna rešenja uvek preporučuje asp.net mvc razvoj. Naša preporuka je uvek odabrati .net okruženje.

Zašto ICG?

 

  • Razumemo vaše potrebe: 10 godina u IT oblasti i jak tim poslovnih analitičara, omogućavaju nam kreiranje industrijskih specifičnih projekata.
  • Optimalna tehnološka rešenja: Primenjujemo najnovije tehnologije koje podržavaju dugotrajnu efikasnost vaše veb aplikacije. Mi pružamo rešenja bez problema ( bug-free ) zbog internog testiranja.
  • Prijateljski nastrojen interfejs: Omugućava lako snalaženje i korišćenje koje je omogućen zbog bliske saradnje programera i samih dizajnera.
  • Integracija sa vašim sistemima: Značajno iskustvo u pružanju usluga integracije softvera.
  • Usluge dugoročnog održavanja: Stabilne preformanse čine nas pouzdanim partnerom za dugoročnu saradnju.
  • Prikladne cene: Visokokvalitetno kodiranje koje daje rezultate bez dodatnih promena.
  • Isporuka: Isporuka u dogovorenom roku, bez odlaganja.